Все красиве має бути їстівним
«Все красиве має бути їстівним» - сказав іспанський художник Сальвадор Далі. Для того щоб зробити страви більш привабливими зовні, кухарі йдуть на будь-які експерименти. Наприклад, у ресторані Нью-Йорка «Golden Gates» у звичайні пельмені крім свинини та яловичини кладуть залози риби факела, які надають страві незвичайного синюватого сяйва.
Темі кулінарних уподобань була присвячена чергова зустріч у клубі «Easy English for Kids». Розібратись у лексиці «Foods and Drinks» допомогли картки з назвами продуктів і напоїв, цікаві кросворди і гра, в якій учасникам за списком продуктів треба було зробити покупки в магазині. Діти вивчили нові слова і фрази і можуть сміливо вирушати в справжній супермаркет за покупками. Опинившись в іншій країні, вони не залишаться голодними.